De verkoop en opvolging van uw sport- en jeugdkampen in één tool.

Kwandoo is een complete software suite die uw organisatie helpt op een eenvoudige manier uw aanbod sport- en jeugdkampen aan te bieden en op te volgen. Van de inschrijving over de betalingsopvolging naar het printen van de deelnemerslijsten tot het genereren van de fiscale attesten. Met Kwandoo beschik je over één geïntegreerde tool voor je volledige administratie.

home img

Kwandoo helpt u met...

Verkoop

U kan uw aanbod zowel offline als online aanbieden. Online verloopt de registratie van de klant en de verkoop volledig automatisch. Offline registreert u de verkoop op een eenvoudige en uniforme manier.

Communicatie

Uw klant is steeds op de hoogte van zijn situatie via zijn webzone waar hij zijn inschrijvingen, afrekeningen en attesten kan opvolgen.

Administratie

Betalingsopvolging, het verstrekken van attesten, het opvolgen van annulaties,... Kwandoo automatiseert en vereenvoudigt voor u de administratie zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is.

Rapportering

Dankzij een uitgebreide en flexibele rapportering kan u beslissingen nemen op basis van de juiste data.

Verkoop

Uw aanbod pagina vormt een belangrijke schakel in de relatie met uw klant.

De ouder kan op een intuïtieve manier uw aanbod doorzoeken en volledig geïnformeerd een keuze maken.

Het aankoop process kan per activiteit worden geconfigureerd (bvb verplichting vragenlijst), en verloopt steeds zo efficient mogelijk.

Communicatie

Iedereen die een aankoop doet heeft automatisch toegang tot zijn eigen persoonlijke klantenzone.

Deze webzone geeft een 360 graden overzicht aan uw klant, hier kan hij zijn gegevens rustig bekijken, en eventuele veranderingen in zijn gegevens zelf aanpassen.

De klantenzone biedt ook een uitstekende manier om met uw klanten te communiceren, zowel individueel als in groep.

Administratie

De adminzone is het kloppend hart van uw administratie, van hier uit kunnen uw medewerkers alles wat gebeurt probleemloos opvolgen.

Toegang is beveiligd en kan eenvoudig worden geconfigureerd zodat elke gebruiker slechts toegang heeft tot de functionaliteit die nodig is om zijn functie te kunnen uitoefenen.

Dankzij de modulaire opbouw wordt enkel functionaliteit getoond die uw organisatie ook echt gebruikt.

Kwandoo is de juiste keuze voor u

Onbezorgd

Met Kwandoo moet u zich geen zorgen maken over hardware, capaciteit en updates... U krijgt steeds automatisch de laatste versie van de software en onze servers vangen pieken eenvoudig op.

Op maat

Omdat we begrijpen dat niet elke organisatie op dezelfde manier werkt is Kandoo ruim configureerbaar. Hebt u toch nog iets nodig dat nog niet in het standaard pakket zit? Geen nood, het Kwandoo team doet de nodige aanpassingen of zoekt samen met u naar een oplossing die voor u werkt.

Gebruiksvriendelijk

Wij geloven dat onze software eenvoudig te gebruiken moet zijn. Geen dure opleiding, maar een korte initiatie waarna u zelf aan de slag kan. Toch nog iets niet duidelijk? Dan helpen we u graag telefonisch verder.

Passie

Met Kwandoo kies je niet enkel voor een top tool, maar ook voor een team van mensen met de passie om u te helpen en uw job zo eenvoudig mogelijk te maken.