Aanwezigheidsregistraties voor uw speelplein.

Met de Kwandoo speelplein module volgt u zonder problemen aanwezigheden op en genereert u afrekeningen, fiscale attesten en rapporten. Kwandoo is een oplossing voor de complete administratie van uw speelplein.

home img

Kwandoo helpt u met...

Registratie

Met de handige webapplicatie (werkt ook offline!) kunnen de animatoren vlot de aankomst en vertrektijden van de kinderen registreren.

Communicatie

De animator is steeds op de hoogte van de (medische) details van het kind, en de ouders kunnen afrekeningen en attesten via de webzone opvolgen.

Administratie

Betalingsopvolging, het verstrekken van attesten, het opvolgen van annulaties,... Kwandoo automatiseert en vereenvoudigt voor u de administratie zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is.

Rapportering

Dankzij een uitgebreide en flexibele rapportering kan u beslissingen nemen op basis van de juiste data.

Registratie

De speelpleinen registratie applicatie werkt zowel op computers als op tablets. Dus u hoeft geen nieuwe hardware te kopen!

De opvang medewerker krijgt op een intuïtieve manier een overzicht van alle kinderen die reeds aanwezig zijn geweest op het speelplein en kan ze eenvoudig registreren.

De applicatie blijft ook zonder internet volledig functioneel en synchroniseert van zodra de server terug kan bereikt worden.

Communicatie

Zowel de communicatie naar de animatoren als de communicatie met de ouders is belangrijk.

Via de registratie applicatie is de animator is steeds op de hoogte van alle details van de kinderen die op het speelplein aanwezig zijn.

De klantenzone biedt ook een uitstekende manier om met de ouders te communiceren, zowel individueel als in groep.

Administratie

De adminzone is het kloppend hart van uw administratie, van hier uit kunnen uw medewerkers alles wat gebeurt probleemloos opvolgen.

Toegang is beveiligd en kan eenvoudig worden geconfigureerd zodat elke gebruiker slechts toegang heeft tot de functionaliteit die nodig is om zijn functie te kunnen uitoefenen.

Dankzij de modulaire opbouw wordt enkel functionaliteit getoond die uw speelplein ook echt gebruikt.

Kwandoo is de juiste keuze voor u

Onbezorgd

Met Kwandoo moet u zich geen zorgen maken over hardware, capaciteit en updates... U krijgt steeds automatisch de laatste versie van de software en onze servers vangen pieken eenvoudig op.

Op maat

Omdat we begrijpen dat niet elke organisatie op dezelfde manier werkt is Kandoo ruim configureerbaar. Hebt u toch nog iets nodig dat nog niet in het standaard pakket zit? Geen nood, het Kwandoo team doet de nodige aanpassingen of zoekt samen met u naar een oplossing die voor u werkt.

Gebruiksvriendelijk

Wij geloven dat onze software eenvoudig te gebruiken moet zijn. Geen dure opleiding, maar een korte initiatie waarna u zelf aan de slag kan. Toch nog iets niet duidelijk? Dan helpen we u graag telefonisch verder.

Passie

Met Kwandoo kies je niet enkel voor een top applicatie, maar ook voor een team van mensen met de passie om u te helpen en uw job zo eenvoudig mogelijk te maken.