Voor- en naschoolse opvang en opvang tijdens de vakantieperiodes in één tool.

Een snelle en correcte tijdsregistratie op de opvanglocaties ligt aan de basis van een vlotte administratieve afhandeling. Alle opvangmomenten en deelnames aan extra activiteiten georganiseerd tijdens de opvang (bv Brede School) komen op één overzichtelijke factuur. Betalingen kunnen online of via overschrijving gemaakt worden, en de fiscale attesten worden beschikbaar gesteld via Kwandoo aan de burgers/klanten.

home img

Kwandoo helpt u met...

Registratie

Met de handige iPad app kan de opvang medewerker eenvoudig de aankomst en vertrektijden van de kinderen registreren.

Communicatie

Uw klant is steeds op de hoogte van zijn situatie via zijn webzone waar hij zijn aanwezigheden, afrekeningen en attesten kan opvolgen.

Administratie

Betalingsopvolging, het verstrekken van attesten, het opvolgen van annulaties,... Kwandoo automatiseert en vereenvoudigt voor u de administratie zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is.

Rapportering

Dankzij een uitgebreide en flexibele rapportering kan u beslissingen nemen op basis van de juiste data.

Registratie

Een iPad applicatie zorgt voor de link tussen de opvang medewerker en uw administratie.

De opvang medewerker krijgt op een intuïtieve manier een overzicht van alle kinderen die aanwezig kunnen zijn tijdens het opvang moment.

De iPad blijft ook zonder internet volledig functioneel en synchroniseert van zodra de server terug kan bereikt worden.

Communicatie

Iedere geregistreerde gebruiker heeft automatisch toegang tot zijn eigen persoonlijke klantenzone.

Deze webzone geeft een 360 graden overzicht aan uw klant, hier kan hij zijn gegevens rustig bekijken, en eventuele veranderingen in zijn gegevens zelf aanpassen.

De klantenzone biedt ook een uitstekende manier om met uw klanten te communiceren, zowel individueel als in groep.

Administratie

De adminzone is het kloppend hart van uw administratie, van hier uit kunnen uw medewerkers alles wat gebeurt probleemloos opvolgen.

Toegang is beveiligd en kan eenvoudig worden geconfigureerd zodat elke gebruiker slechts toegang heeft tot de functionaliteit die nodig is om zijn functie te kunnen uitoefenen.

Dankzij de modulaire opbouw wordt enkel functionaliteit getoond die uw organisatie ook echt gebruikt.

Kwandoo is de juiste keuze voor u

Onbezorgd

Met Kwandoo moet u zich geen zorgen maken over hardware, capaciteit en updates... U krijgt steeds automatisch de laatste versie van de software en onze servers vangen pieken eenvoudig op.

Op maat

Omdat we begrijpen dat niet elke organisatie op dezelfde manier werkt is Kandoo ruim configureerbaar. Hebt u toch nog iets nodig dat nog niet in het standaard pakket zit? Geen nood, het Kwandoo team doet de nodige aanpassingen of zoekt samen met u naar een oplossing die voor u werkt.

Gebruiksvriendelijk

Wij geloven dat onze software eenvoudig te gebruiken moet zijn. Geen dure opleiding, maar een korte initiatie waarna u zelf aan de slag kan. Toch nog iets niet duidelijk? Dan helpen we u graag telefonisch verder.

Passie

Met Kwandoo kies je niet enkel voor een top applicatie, maar ook voor een team van mensen met de passie om u te helpen en uw job zo eenvoudig mogelijk te maken.