Tickets en inschrijvingen voor uw culturele activiteiten.

Via Kwandoo wordt het mogelijk gemaakt om het culturele aanbod te publiceren naast het overige vrije tijdsaanbod. Er is een rechtstreekse koppeling met de site 'Uit in Vlaanderen', zodat het aanbod slechts één maal moet worden aangemaakt. De standaard functionaliteiten zoals online betaling, fiscale attesten en overkoepelende rapportering zorgen voor een vlotte administratieve opvolging.

home img

Kwandoo helpt u met...

Verkoop

U kan uw aanbod zowel offline als online aanbieden. Online verloopt de registratie van de klant en de verkoop volledig automatisch. Offline registreert u de verkoop op een eenvoudige en uniforme manier.

Communicatie

De burger is steeds op de hoogte van zijn situatie via zijn webzone waar hij zijn reservaties en tickets van alle Kwandoo-activiteiten kan opvolgen in een centrale klantenzone.

Administratie

Betalingsopvolging, het printen van tickets, het opvolgen van annulaties,... Kwandoo automatiseert en vereenvoudigt voor u de administratie zodat u zich kan focussen op uw cultureel aanbod.

Rapportering

Dankzij een uitgebreide en flexibele rapportering kan u beslissingen nemen op basis van de juiste data.

Verkoop

Uw aanbod pagina vormt een belangrijke schakel in de relatie met uw klant.

De cultuurliefhebber kan op een intuïtieve manier uw aanbod doorzoeken en volledig geïnformeerd een keuze maken.

Integraties met externe partijen (bvb UIT in vlaanderen) zorgen er voor dat u uw aanbod slechts één keer moet ingeven.

Communicatie

Iedereen die een aankoop doet heeft automatisch toegang tot zijn eigen persoonlijke klantenzone die fungeert als centraal aanspreekpunt over de gemeentediensten heen.

Deze webzone geeft een 360 graden overzicht aan uw klant, hier kan hij zijn gegevens rustig bekijken, en eventuele veranderingen in zijn gegevens zelf aanpassen.

De klantenzone biedt ook een uitstekende manier om met uw klanten te communiceren, zowel individueel als in groep.

Administratie

Toegang is beveiligd en kan eenvoudig worden geconfigureerd zodat elke gebruiker slechts toegang heeft tot de functionaliteit die nodig is om zijn functie te kunnen uitoefenen.

Dankzij integratie van de verschillende modules heeft u slechts 1 referentie dossier per burger. Zo zijn klant-gegevens steeds up-to-date en moeten wijzigingen maar 1 keer worden verwerkt.

Kwandoo is de juiste keuze voor u

Onbezorgd

Met Kwandoo moet u zich geen zorgen maken over hardware, capaciteit en updates... U krijgt steeds automatisch de laatste versie van de software en onze servers vangen pieken eenvoudig op.

Op maat

Omdat we begrijpen dat niet elke organisatie op dezelfde manier werkt is Kandoo ruim configureerbaar. Hebt u toch nog iets nodig dat nog niet in het standaard pakket zit? Geen nood, het Kwandoo team doet de nodige aanpassingen of zoekt samen met u naar een oplossing die voor u werkt.

Gebruiksvriendelijk

Wij geloven dat onze software eenvoudig te gebruiken moet zijn. Geen dure opleiding, maar een korte initiatie waarna u zelf aan de slag kan. Toch nog iets niet duidelijk? Dan helpen we u graag telefonisch verder.

Passie

Met Kwandoo kies je niet enkel voor een top applicatie, maar ook voor een team van mensen met de passie om u te helpen en uw job zo eenvoudig mogelijk te maken.